Plase tantari logo

Despre plase tantari balamale

Despre noi Plase tantari Plase tantari balamale Plase tantari rulou Pret plase tantari Reparatii plase tantari Contact
Plase tantari cu balamale imagine Pret plase tantari

Notiuni generale despre plase de tantari cu balamale

Plasele de tantari pe balamale sunt cel mai des intalnit astfel de accesoriu, si sunt folosite ca o bariera impotriva patrunderii in casa a micilor insecte care ne perturba somnul in noptile de vara.

Plasele de tantari cu balamale, au o rama metalica, din profil de aluminiu, pe care sunt fixate doua balamale, plasa propriu zisa si sistemul de inchidere. Plasa este prinsa de rama cu ajutorul unui snur de cauciuc, iar sistemul de inchidere poate fi cu clic sau cu magnet. De regula, rama si balamalele permit deschiderea plasei catre exterior, iar inchiderea se face cu ajutorul unui maner din plastic, in unul sau doua puncte de inchidere.


Plasele de tantari cu balamale au urmatoarele caracteristici:

- plasa propriu zisa are textura din fibra de sticla, nu este inflamabila, are culoare gri, ceea ce face ca depunerea prafului sa nu se observe si vederea spre exterior sa nu fie afectata.

- sunt foarte rezistente la actiunea diversilor factori meteo (razele soarelui, ger, zapada, ploaie).

- au un sistem de prindere simplu si usor de realizat.

- montare si demontare foarte usoara.

 

In momentul in care doriti sa va achizitionati plase de tantari pentru ferestrele si usile casei dumneavoastra, faceti acest lucru numai dupa ce ati efectuat corect masuratorile necesare.

In cazul in care nu doriti sa efectuati singur masuratorile, apelati la echipa noastra specializata in acest domeniu, care dupa efectuarea acestora va va stabili si pretul pentru plasele de tantari.

Parteneri: Reparatii termopane | Plase insecte