Plase tantari logo

Despre plase tantari tip rulou

Despre noi Plase tantari Plase tantari balamale Plase tantari rulou Pret plase tantari Reparatii plase tantari Contact
Plase tantari rulou imagine Pret plase tantari

Notiuni generale despre plase de tantari tip rulou

Plasele de tantari tip rulou reprezinta un model mai nou de bariere impotriva insectelor care produc mult disconfort in noptile calduroase de vara. La acest tip de plase de tantari, plasa propriu zisa este rulata cu ajutorul unui arc, intr-o caseta fixata in partea de sus a ferestrei si la exterior.

Plasele de tantari tip rulou se caracterizeaza prin:

- caseta si ghidajele plasei sunt confectionate din aluminiu si sunt disponibile in aceleasi culori ca si tamplaria (maro si alb).

- pe fiecare ghidaj se gasesc perii de etansare care nu permit patrunderea in camera, nici a celei mai mici insecte.

- plasa propriu zisa este de culoare gri, nu este inflamabila si este rezistenta la actiunile diversilor factori meteorologici.

- pe timpul iernii, cand nu mai este nevoie de plasa de tantari, plasa tip rulou se strange in caseta, dupa ce in prealabil a fost curatata. Avantajul plasei de tantari tip rulou este reprezentat de faptul ca ea nu trebuie demontata pe timpul iernii si completeaza cu succes aspectul tamplariei casei dumneavoastra.

- sistemul de actionare este cu arcuri, iar ridicarea si coborarea plasei se realizeaza cu ajutorul snurului si al manerelor.

- sunt dotate cu un sistem de protectie impotriva ridicarii involuntare.

In cazul in care doriti sa va achizitionati un astfel de model de plasa de tantari, apelati la serviciile noastre si vom trimite un reprezentant pentru a va realiza masuratorile, iar in functie de acestea va va fi stabilit si pretul pe care trebuie sa il platiti.

Parteneri: Reparatii termopane | Plase insecte