Plase tantari logo

Reparatii plase tantari, intretinere si sfaturi plase de tantari

Despre noi Plase tantari Plase tantari balamale Plase tantari rulou Pret plase tantari Reparatii plase tantari Contact

Intretinerea si repararea plaselor de tantari

Nu trebuie sa va ingrijorati in momentul in care plasa dumneavoastra de tantari sau anumite componente ale acesteia se strica. Noi va punem la dispozitie toate elementele (la preturi rezonabile) de care aveti nevoie pentru a va repara singuri plasa de tantari, sau daca doriti o echipa a noastra poate face reparatiile plasei in locul dvs., scapand in acest fel de achizitia uneia noi. Reparatiile care se pot efectua la o plasa de tantari sunt:

- inlocuirea balamalelor.

- indreptarea sau la nevoie , inlocuirea unor parti ale ramei sau a coltarelor din plastic.

- schimbarea plasei propriu zise.

- inlocuirea sistemului de rulare din carcasa plasei de tantari tip rulou

Sfaturi. Pe perioada iernii, tineti plasa de tantari tip rulou, ridicata in carcasa, dupa ce in prealabil a fost curatata. Nu demontati plasa tip rulou de pe tamplarie pe perioada cat nu o folositi. Plasa de tantari tip rulou este actionata prin intermediul unor arcuri si cu ajutorul unui snur. Acesta are rolul de a ridica sau cobori plasa de tantari si se pastraza in interior.

Legat de modul de intretinere al plaselor de tantari, putem spune ca acest lucru se realizeaza destul de usor. Rama din aluminiu, pentru plasele tantari cu balamale, se poate deschide de regula spre exterior si aspira sau spala cu apa si sapun. Inchiderea se face cu ajutorul unui maner aflat la interior, iar sistemul de inchidere poate fi cu clic sau cu magnet. Pe parcursul iernii plasa de tantari se scoate pur si simplu din balamale, se depoziteaza intr-un loc ferit de praf, pana va fi repusa la loc in sezonul cald.

 

 

Parteneri: Reparatii termopane | Plase insecte